Reina logo light RGB

Over ons

Asteriks groen rgb

Ontbijt

Koffie

Asteriks groen rgb

Lunch

Borrelen

Wij zijn de plek waar de smaakvolle ontmoeting van heerlijke gerechten en verfijnde kunst begint.

Bij Reina geloven we dat kunst niet alleen bewonderd, maar ook geproefd moet worden. Onze gerechten worden met dezelfde zorgvuldige aandacht voor detail samengesteld als de prachtige kunstwerken die in het museum te bewonderen zijn. Zo houden we onze naamgeefster in ere.

Kom bij ons langs en laat je verrassen door de harmonie tussen kunst kijken in het museum en kunst proeven bij Reina Museumbites. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen voor onze sharing-experience!

Sparkling Concepts   Reina 1

Where food matches art

Wat ons echt bijzonder maakt, is onze toewijding aan de actuele exposities in het museum. We laten ons inspireren door de creatieve visie van de kunstenaars en vertalen dit naar bijzondere gerechten en drankjes die je bij ons kunt proeven. Zo wordt een bezoek aan Reina Museumbites niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een verdieping in de wereld van kunst en creativiteit.

Of je nu op zoek bent naar een smaakvol ontbijt, een verrassende lunch, of een ontspannen borrelmoment, bij Reina ben je altijd welkom. Onze eigenzinnige en pure smaak staat centraal in alles wat we doen, en we nodigen je graag uit om samen met ons te genieten van deze unieke belevenis.

Sparkling Concepts   Reina 43
Komkommer

Contact

Klaar om samen te proeven? Mooi! Reina heet je van harte welkom. Plaats een reservering via het formulier of neem contact met ons op via +31 (0)77 - 440 2044

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zondag 10:00-18:00 uur 

Reserveren